Wat is een Pokémon tin?

Flareon Tin Fall 2021 - Pokémon TCG 01

Wat is een Pokémon tin?

Wat is een Pokémon tin?

Wat is een Pokémon tin? In deze blog gaan wij jullie precies uitleggen, want nu een Pokémon tin precies is. Welke soorten er zijn? Wat de inhoud is per soort en hoeveel deze gemiddeld kosten. Zodat jij na het lezen van deze Pokémon blog alles weet over Pokémon tins. Er zijn dus meerdere soorten met verschillende soorten inhoud. De prijzen verschillen ook, maar goed daar komen wij later in deze blog op terug. Je kan het eigenlijk zien als een blik, met daarin Pokémon pakjes en vaak wat accessoires. Erg handig dus om kaarten in te bewaren nadat jij de pakjes hebt geopend en de buitenkant ziet er erg leuk uit dus zijn ze ook geschikt als display item.

Wat is een mini tin?

Een mini tin is de aller kleinste soort tin die er is. Dit zijn mini blikjes met daarin meestal twee booster packs, een coin en een sticker plaatje. Het zijn erg mooie blikjes met een mooi uiterlijk. Meestal zijn er bij verschillende sets verschillende mini tins aanwezig. De bedoeling is dan om ze bijvoorbeeld alle 5 te verzamelen. Dan heb jij alle soorten mini tins van die set compleet en krijg je een mooie afbeelding te zien wanneer je alle plaatjes bij elkaar legt. Bekijk hieronder de afbeelding als voorbeeld: Dit zijn de nieuwste Crown Zenith Mini Tins

Crown Zenith Mini Tin Artset

Wat is een normale Pokémon tin?

Dit is de grotere variant, hierin zitten vaak 4 Pokémon boosters en een promo kaart. De promo kaart is al zichtbaar vanuit de buitenkant van het blik. Je kan het ook zien als een groot blik, met daarop een leuke afbeelding. Erin zit dan één promo kaart, een tcg online code kaart en 4 booster packs. Een erg leuk item om voor jezelf te kopen om vervolgens de boosters te openen. Of om cadeau te geven aan iemand die Pokémon kaarten spaart. Hieronder zetten wij één Pokémon GO tin neer als voorbeeld:

Wat is een Pokémon collectors chest?

Dit is de aller grootste soort Pokémon tin, namelijk de koffer. Hij is veel groter dan een mini tin of normale tin. Hier zitten vaak ook meerdere booster packs in van verschillende series. Daarnaast nog een kladblok, Pokémon stickers, een mini album om de kaarten in op te slaan en meerdere promo Pokémon kaarten. Kortom, dit is echt een super leuk product en deze komen elk jaar uit. Er komen dus continue nieuwe soorten koffers uit, met verschillende items en packs erin. Hieronder zetten wij een afbeelding neer van de laatste Pokémon chest die uit kwam:

Wat kost een Pokémon tin gemiddeld?

Doordat de tins uit drie verschillende soorten bestaan namelijk: Mini tins, tins en collector chesten is het erg lastig om een gemiddelde prijs erop te plakken. Wij gaan jullie dus de gemiddelde prijs per soort geven. Zo is het ook iets overzichtelijker en weet je ongeveer wat je kwijt bent bij het aanschaffen van een van de volgende items:

Gemiddelde prijs Mini tin: 12 euro
Gemiddelde prijs Tin: 25 euro
Gemiddelde prijs Collectors chest: 35 euro

Je weet nu dus wat deze producten gemiddeld kosten, hopelijk heb jij er iets aan in de toekomst wanneer jij er eentje wilt aanschaffen. Let wel op, dit is niet de richtprijs maar de gemiddelde prijs. Wanneer jij bijvoorbeeld een Pokémon tin wilt kopen die al een aantal jaar oud is, kan het zijn dat je veel meer betaald dan 25 euro.

Wat kan je met een Pokémon tin?

Naast dat de Pokémon tins erg leuk zijn om te openen kan je er nog veel meer. Je kunt ze namelijk ideaal gebruiken om neer te zetten als display. Ze staan namelijk erg leuk op schappen en kasten, en elke tin heeft een ander uiterlijk. De meeste hebben een bepaalde Pokémon op de voorkant en zijkant staan. Verder zijn ze erg handig als opslag bakken. Je kan hier namelijk een hele hoop losse kaarten in kwijt en je kan de tins vervolgens opstapelen. Dus stel jij hebt 5 tins helemaal gevuld met kaarten dan kun jij deze daarna handig op elkaar stapelen in een hoekje op je kamer of in een kast. Kortom: Pokémon tins zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens erg handig!

Wat vinden wij van dit product?

Wij vinden het een erg leuk product en kopen deze dan ook regelmatig. Meestal kopen wij er meerdere tegelijk om lekker booster packs te openen. Maar heel af en toe laten wij deze ook sealed staan voor de sealed collectie. Je kan ze dan altijd nog op een later tijdstip openen. Het is altijd handig om wat producten achter de hand te hebben voor als jij ineens spontaan zin krijgt om wat Pokémon boosters te openen. Een erg leuk en goedkoop product dus!

 

Deel dit bericht