Wat is een Pokémon box?

deoxys vmax & vstar battle box pokemart 2

Wat is een Pokémon box?

Wat is een Pokémon box?

Om je een idee te geven wat een Pokémon box is gaan wij het in deze Pokémon blog voor je uitleggen. Er zijn namelijk allerlei verschillende soorten boxen zoals de Elite Trainer Boxen en Booster Boxen. Maar de normale collection boxen ook wel Pokémon boxen genoemd zijn net wat anders. We gaan de volgende onderwerpen behandelen in deze blog: Hoe zien deze boxen eruit? Wat zit er in deze boxen? Waar kan ik ze kopen? Wat kost het gemiddeld? Dus lees snel verder.

Hoe ziet een Pokémon box eruit?

De collection boxen zien er erg mooi uit, het gaat hier namelijk om boxen met allerlei leuke artikelen erin. Door de promo Pokémon kaarten en vooral de jumbo kaart ziet het er erg leuk uit. Elke box heeft een eigen thema, stel dat je een Lugia box neemt dan staat er vaak op het karton al een afbeelding van een Lugia en zijn de promo’s ook Lugia kaarten. Daardoor zijn het erg leuke boxen en ze zijn zeer geliefd bij Pokémonverzamelaars. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van dit soort boxen:

Zeraora vmax & vstar battle box pokemart 2deoxys vmax & vstar battle box pokemart 2

Wat zit er in een Pokémon box?

Over het algemeen kunnen we spreken van 4 Pokémon booster packs, één normale promo kaart, één jumbo kaart en een online trading card game code.  Er zijn echter ook Pokémon boxen met pins of coins erin. De ene box heeft wat meer booster packs dan de andere. Je moet altijd goed de product beschrijving lezen en naar de product afbeelding kijken die erbij staat. Neem bijvoorbeeld de afbeeldingen van boxen hierboven. Bij die van de Pokémon GO trainers zit er geen jumbo kaart in, maar we 6 boosters en een pin. Terwijl bij de Exeggutor V box van dezelfde set de meest voorkomende inhoud zit. Namelijk 4 booster packs, 1 normale promo en 1 jumbo promo. Let dus altijd goed op de afbeelding en de beschrijving die erbij staat!

Waar kan ik deze boxen kopen?

Je kunt deze boxen bijna in elke Pokémonwinkel kopen. Maar wij hebben er een hele hoop in ons assortiment zitten dus je hoeft niet meer verder te zoeken. Bij ons heet deze categorie namelijk ‘Collection Box‘. Hier vind je dus al onze boxen terug. We hebben er zo veel, dat we ze niet onder elkaar gaan vermelden omdat het anders een te langen lijst word. Wij kunnen je enkel aanraden om deze categorie eens te bezoeken en zelf te ervaren hoe groot ons aanbod is. Hopelijk zit er een box voor jou tussen.

Wat zijn de gemiddelde kosten?

Het is erg lastig om de gemiddelde kosten van deze boxen te berekenen. Dit komt omdat de goedkoopste rond de €22 zitten. Maar de duurste varianten zijn de premium collection boxen, en deze kunnen tot in de €200 kosten. Dit zijn namelijk extra speciale boxen waar vaak al hele dure promo kaarten in zitten. Of ze zijn maar weinig gemaakt. Voor het gemak gaan wij even uit van het volgende: De gemiddelde Pokémon box kost €35 euro.

Zit er altijd een promo kaart in?

Ja, er zit altijd een promo Pokémon kaart in een collection box. Deze zijn eigenlijk altijd al zichtbaar aan de voorkant van de box. Tenzij het een premium collection box is zoals onlangs de Charizard ultra premium collection boxen. Deze zitten in de binnenkant verstopt in de vakjes. Maar dan staat er alsnog een afbeelding met de inhoud op de achterkant. Het is dus altijd zichtbaar wanneer jij een Pokémon box in je handen hebt. Goed kijken naar de voorkant en achterkant, dan kom je er altijd uit. En als je geluk hebt zitten er zelfs meerdere promo kaarten in je box!

Is het voordeliger om een Pokémon box te kopen?

Het is voordeliger om een Pokémon box te kopen omdat je niet al te veel geld kwijt bent. Stel jij koopt een booster box, dan ben je meteen meer dan 100 euro kwijt. Terwijl wanneer jij een Pokémon box koopt, je gemiddeld dus ongeveer €35 kwijt bent. Stel dat jij met de ene box die je koopt gelijk de meest gewilde kaart uit de set krijgt. Dan heb jij erg veel geluk, maar was het ook nog eens voordeliger. Het hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn, soms krijg je helemaal niks uit de box en dan kan het weer duurder uitvallen. Maar over het algemeen zijn ze erg leuk als je even zin hebt om wat pakjes te openen. Want naast de pakjes krijg je ook nog een of meerdere promo kaarten erbij, een pin of coin of jumbo promo. Dus het zijn over het algemeen wel erg leuke producten om te openen!

Afsluiting Wat is een Pokémon box blog?

Wij vinden de Pokémon boxen erg leuk, dit komt dus omdat er allerlei artikelen in zitten. Je hebt niet enkel booster packs zoals bij een booster box. Maar ook nog eens leuke promo kaarten of accessoires. De muntjes kunnen erg leuk zijn maar de pins zijn soms ook super mooi. Stel dat Deoxys jouw favoriete Pokémon is. Dan is de nieuwste Pokémon Deoxys VSTAR & VMAX box ideaal om te openen. Want je krijgt gegarandeerd al twee Deoxys kaarten erbij. En daarnaast kun jij uit de booster packs nog eens super leuke hits krijgen. Hopelijk hebben wij jou nu geleerd wat een Pokémon box is en tot de volgende blog! Vergeet niet ons Instagram, Tiktok en Facebook kanaal te volgen voor leuke nieuwtjes en giveaways!

Deel dit bericht