Pokemart CardChecker

De waarde van je Pokémon kaarten bekijken.

Pokemart CardChecker

This website is not produced, endorsed, supported, or affiliated with Nintendo, Game Freak or The Pokémon Company.

Gecreëerd door PaianoL

Pokemart CardChecker  is de oplossing om de waarde van je Pokémon kaarten of gehele collectie op te zoeken. Maar ook ideaal om te achter halen welke versies er allemaal van je favoriete Pokémon bestaan. Je typed de naam + het nummer van je kaart in op onderstaande balk. Vervolgens klik je op de kaart en zie jij hoeveel deze waard is. Maar ook andere informatie over de kaart is daar te vinden.

Hoe werkt het?

Je hebt al je oude Pokémon kaarten gevonden op zolder maar wilt nu weten wat deze waard zijn. Met de Pokemart CardChecker zal je alle nodige informatie vinden om de waarde van je kaart te kunnen bepalen. Je vult de naam van je Pokémon in bijvoorbeeld Charizard. Vervolgens komen alle Charizards uit onze database in beeld en klik jij de juiste aan. Of je vult het nummer van de kaart in 4/102, hierdoor komt de Base Charizard ook in beeld. Je ziet nu hoeveel de gemiddelde verkoopprijs was de afgelopen maand, van één dag of één week. Zo heb je een indicatie voor hoeveel jouw kaarten waard zijn.

Staan alle Pokémon kaarten in jullie database?

Alle Pokémon kaarten die op het moment bestaan staan in onze database. Of het nu gaat om de populaire Charizard en Pikachu’s of om een minder populaire rattata. Je kunt ze één voor een invullen met de naam en de prijzen voor jezelf onthouden of opschrijven. We blijven onze database eeuwig updaten. Dus stel er komt een nieuwe set uit? Dan voegen wij alle Pokémons toe aan onze database. Zo blijven wij altijd up-to-date, de prijzen kunnen namelijk ook continue veranderen.

Je kan ook alle kaarten per set opzoeken, klik op de logo van de set die je wilt bekijken en dan zullen alle Pokemon kaarten van die set verschijnen.