Over ons

Over ons

Pokemart de Pokemonwinkel voor jong en oud!

Pokemart is gestart in 2020, dit kwam voort uit een uit de hand gelopen hobby. Al vanaf kinds af aan waren wij bezig met het verzamelen van Pokemon kaarten. Echter liep dit zo erg uit de hand dat er zelfs een shop bij kwam kijken. En voor wij het wisten kwam daar een fysieke winkel bij. Het meeste plezier halen wij uit het helpen van andere Pokemon verzamelaars. Inmiddels zijn we jaren verder en doen wij dit nog altijd met alle plezier.

Naast Pokemon kaarten bieden wij inmiddels ook andere trading card games aan zoals: Yu-Gi-Oh, One Piece, Dragon ball Z en Disney Lorcana. Ook zijn wij verder gaan uitbreiden naar Japanse Pokemon kaarten. De bedoeling is de klant tevreden maken en daar gaan wij ver voor. Service staat bij ons hoog in het vaandel. 

Speciaal voor jullie hebben wij een speciale pagina gemaakt met al onze aanbiedingen: Pokemon aanbiedingen. Bekijk deze pagina zeker eens, hier zetten wij altijd alle Pokemon deals op! 

Naast het verkopen van producten bieden wij ook een Pokemon Cardchecker aan, hier kan je alle Pokemon series, kaarten en prijzen daarvan opzoeken. Wij vinden het namelijk ook belangrijk om jullie wat kennis en informatie te bieden.

Verder plaatsen wij wekelijks nieuwe Pokemon gerelateerde blogs op onze Pokemon blog pagina. Lees deze ook zeker eens door voor alle tips, tricks en handige weetjes! 

Vergeet ook zeker niet onze social media kanalen te volgen, zo mis jij nooit een nieuw product, aankondiging of giveaway! Wij zijn er namelijk voor alle verzamelaars en willen jullie ook bedanken zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest. 

Pokemart op Facebook
Pokemart op Instagram
Pokemart op TikTok
Pokemart op Twitter
Pokemart op Pinterest

Beoordelingen van klanten

John Smith

Twan Lommers Klant

Ik koop al jaren een hele hoop Pokemon kaarten bij Pokemart! Wat een top site en goede service. Ze leveren de producten altijd snel en netjes verpakt. Ik ben zelf een groot fan van Pokemon kaarten en kan iedereen Pokemart aanraden! Geef het eens een kans zou ik zeggen.

LEVERING IS 100% VERZEKERD

Wij zorgen ervoor dat je zending veilig aankomt, mocht het mislopen is deze 100% verzekerd.

ALLEEN ORIGINELEN

Bij Pokemart kam je enkel originele Pokemon kaarten kopen

MEERDERE BETAALMETHODEN

Wij hebben meerdere betaalmethodes die geaccepteerd worden. Dus het is heel makkelijk voor elke klant om te betalen.