Pokémon Silver Tempest komt morgen uit!

pokemart btempest Silver Pokemon

Pokémon Silver Tempest komt morgen uit!

Wat weten we tot nu toe over Pokémon Silver Tempest?

We hebben een aantal weken geleden al een blog geschreven over de producten van Pokémon Silver tempest. Echter zijn we nog niet diep in gegaan op deze prachtige Pokémon set. Morgen is de officiële release van Silver Tempest dus het leek ons een geschikt moment om er een blog over te schrijven. Heb jij er net zo veel zin in als ons? Lees dan snel verder, want wij vertellen je alles wat je moet weten over deze set.

De release datum

De officiële release datum van Silver Tempest is vrijdag 11 november 2022. Wij hebben de producten binnen gekregen en zorgen ervoor dat iedereen al zijn orders op tijd binnen krijgt. Zo kun jij dit weekend ook genieten van de nieuwste Pokémon set. Want wie wilt nou niet de alternate art Lugia pullen?

De chase kaarten van Silver Tempest

Alle speciale en populaire Pokémon kaarten die iedereen uit deze set wilt. Dit zullen dus de zeldzaamste en duurste kaarten uit de set worden. Pull jij er eentje? Prijs jezelf dan gelukkig, want dit lukt niet iedereen!

Lugia Alternate Art

Lugia Alternate Art

Dit is de duurste en zeldzaamste kaart uit deze gehele set. Iedereen hoopt om deze uit een pakje te krijgen, echter is de pull rate erg hoog. Het is dus heel lastig om deze uit een pakje te krijgen. Het is een prachtige kaart.

Gold Lugia VSTAR

Gold Lugia VSTAR

Weer een Lugia? Ja precies, ook de gouden Lugia is een zeer gewilde kaart en lastig uit een pakje te krijgen!

Rainbow Lugia VSTAR

Rainbow Lugia VSTAR

Wauw, weer een Lugia? Ja, je zou het bijna niet geloven. Maar deze set heeft zelfs nog meer Lugia Pokémon kaarten erin zitten. Echter zijn dit de drie zeldzaamste en mooiste! Geef nou eerlijk toe, deze wil jij toch ook uit een booster pack krijgen?

Unown V alternate art

Unown V alternate art

Het is alweer een tijd geleden dat The Pokémon Company een Unown kaart heeft uitgebracht en dan brengen ze ook nog meteen een dikke Unown V alternate art uit!

Skuntank V alternate art

Skuntank V alternate art

Weer een alternate art, dit keer de Skuntank. Wat een prachtige kaart is dit toch, wanneer hij uit zijn hol kruipt.

Regidrago V alternate art

Regidrago V alternate art

We sluiten af met de laatste Silver Tempest alt art, de Regidrago V. Wat blijven de alternate art kaarten toch mooi en erg lastig om te pullen.

Kan ik bij Pokemart.nl Silver Tempest producten kopen?

Ja, dat kan zeker. We zullen voor jullie alle producten overzichtelijk op een rijtje zetten. Let wel op, dat deze set erg populair is en de producten snel uitverkocht kunnen raken. De lijst met de producten:

Dit waren alle producten, mochten ze nu allemaal uitverkocht zijn maar jij wilt ze heel graag bestellen? Bekijk dan geregeld onze website Pokemart.nl om te kijken of er nieuwe voorraad beschikbaar is. Wij vullen regelmatig de webshop aan, ook plaatsen wij nieuwe producten erop!

Afsluiting

Wij kijken uit naar morgen en hebben erg veel zin om een master set van Silver Tempest te pullen. Hopelijk gaat het ons lukken, want we hebben natuurlijk niet oneindig packs voor ons zelf beschikbaar. Mocht het ons dit weekend niet lukken, dan proberen wij het later nog eens. De Lugia alt art zal het moeilijkste worden om te pullen, hopelijk gaat het lukken! De Lugia’s in deze set zijn echt super mooi, hopelijk vinden jullie dit ook een super set!

Deel dit bericht