Pokémon GO set de aller nieuwste

Pokémon GO set

Pokémon GO set de aller nieuwste

De nieuwste Pokémon GO set

Zoals we inmiddels allemaal wel weten is de Pokémon GO set officieel uitgebracht op 1 juli 2022. Inmiddels hebben wij al erg veel van de booster packs geopend en gaan jullie nu wat meer inzicht geven in deze set. Welke producten bevat deze set? Wat zijn de chase kaarten? Is het moeilijk om een master set compleet te maken? Is het slim om deze set te gaan sparen en/of compleet te maken? Kortom in deze blog lees je alles over de Pokémon GO set!

Welke producten bevat deze set?

Het is een tussen set (holiday set) zoals dat genoemd wordt en bevat geen booster boxen. Maar wel een hoop andere super vette producten die wij voor jou op een rijtje gaan zetten!

De Pokémon GO Elite Trainer box

Deze bevat 10 booster packs en een sealed Mewtwo V promo kaart. Er zitten ook een hoop accessoires in zoals een pakje sleeves, cardholders, dobbelstenen en wat damage chips om de trading card game te spelen. De lege Elite trainer box is ook erg handig om je kaarten in op te slaan!

Pokémon GO Elite trainer box

De Pokémon GO Radiant Eevee box

Een erg mooie box met 8 booster packs, 1 Radiant Eevee promo kaart en een Eevee playmat.

Pokémon GO Radiant Eevee box

De team collection boxen

Er zijn 3 varianten team collection boxen op de markt gebracht. Team Mystic, Team Valor en Team Instinct de boxen zijn hetzelfde enkel hebben ze een andere promo trainer kaart erin van hun team en een andere uitstraling. Verder zitten er 6 booster packs in en een full art trainer promo kaart.

De team collection boxen

De Pokémon GO Alolan Exegguttor V box

Een mooie Alolan Exeggutor promo kaart in het klein en groot (jumbo) en 4 booster packs.

Alolan Exeguttor box

De Pokémon GO tins

Er zijn 3 varianten tins, enkel de voorste holo kaart en de buitenkant zijn anders, de inhoud qua packs en de speciale pikachu promo is bij elke tin hetzelfde. Namelijk de voorste kaart die ook is afgebeeld op de tin, een speciale Pikachu promo kaart en 4 booster packs en wat Pokémon stickers.

De Pokémon GO tins

De Pokémon GO mini tins

Elke tin bevat twee booster packs en een munt. Er zijn 5 soorten afbeeldingen op de tins zichtbaar maar de inhoud is hetzelfde.

Pokémon GO mini tins

Welk product spreekt jou het meeste aan? Mocht jij alle Pokémon GO producten op één pagina willen zien kan dat ook!

De Pokémon GO set chase kaarten

Deze set bevat een aantal hele mooie en unieke Pokémon kaarten. In deze alinea lichten wij er een aantal uit zoals de Radiant Charizard, Gouden Mewtwo, Alternate art Mewtwo en nog een paar dit wil je niet missen!

Alternate Art Mewtwo

Alternate Art Mewtwo

Gouden Mewtwo VSTAR

Gouden Mewtwo VSTAR

Rainbow Mewtwo VSTAR

Rainbow Mewtwo VSTAR

Rainbow Dragonite VSTAR

Rainbow Dragonite VSTAR

Radiant Charizard

Radiant Charizard

Radiant Blastoise

Radiant Blastoise

Radiant Venusaur

Radiant Venusaur

Deze kaarten zijn erg lastig om te pullen, maar het is niet onmogelijk. Dit was onze lijst met chase kaarten voor de Pokémon GO set!

Is het moeilijk om een master set te krijgen?

Een goede vraag, de set is relatief klein. Maar vergis je niet, het hangt ook af van je geluk. Er zijn mensen die na meer dan 300 pakjes openen nog steeds niet alle kaarten gepulled hebben. Maar sommige krijgen een aantal chase kaarten al uit hun aller eerste elite trainer box. Ook is het afhankelijk of je vaak dezelfde pulled ja of nee. Let op, de Ditto zit zelfs verstopt achter reverse holo kaarten. Deze is te herkennen aan het logo links onderin bij de kaart. Dan staat er namelijk een klein ditto logo. Je moet dan de voorste laag van de kaart eraf halen en dan komt de Ditto Pokémon kaart pas te voorschijn. Loop dus even al je reverse holo kaarten na, wie weet heb jij wel een paar Ditto’s waar je niet vanaf wist!

Is het slim om deze set te gaan sparen?

Vanuit onze mening, dit is dus geen financieel advies. Lijkt het ons een goed idee met het oog op de toekomst om deze set compleet te maken. De booster packs zijn nu nog relatief goedkoop omdat de set net uit is. Als jij deze set nu dus compleet maakt en na verloop van jaren stijgen de booster packs. Zijn ze kaarten en de set zelf minder in de aanbieding en stijgt dus de prijs. Zeker als er weer een hype jaar komt zoals in 2020, toen de markt ontplofte. Maar goed, wij geven geen garantie er kan van alles gebeuren in de toekomst. Zelf hebben wij wel meerdere mastersets weg gelegd voor de toekomst. Het is ook een hele mooie set met erg veel populaire Pokémon erin dat is al een pluspuntje op zichzelf.

Afsluiting

Wij hopen jullie via deze blog wat meer informatie te hebben verschaft over de nieuwste Pokémon GO set! Hopelijk vonden jullie het een leuke en leerzame blog en pullen jullie alle chase kaarten.

Deel dit bericht