Shrouded Fable nieuwste Pokemon kaarten set

shrouded-fable logo Pokemart

Shrouded Fable nieuwste Pokemon kaarten set

Shrouded Fable nieuwste Pokemon kaarten set

Goed nieuws voor alle Pokemon kaarten verzamelaars. The Pokemon Company heeft namelijk de aller nieuwste Pokemon kaarten reeks bekend gemaakt! Deze gaat Pokemon Shrouded Fable heten en ziet er super vet uit! In deze Pokemon blog gaan wij je meer vertellen over deze aller nieuwste Pokemon set. Het is ergens wel een beetje vreemd, want Pokemon Twilight Masquerade moet nog uit komen. Maar schrik niet, beide series zullen bij ons www.pokemart.nl te bestellen zijn! Lees snel verder en kom alles te weten over de aller nieuwste Pokemon set Shrouded Fable.

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=OvalTqT-B3k

Release datum Pokemon Shrouded Fable

Op 2 augustus 2024 komt de set Shrouded Fable uit in Nederland en België. Dat betekend dat deze set over iets meer dan 2 maanden al te verkrijgen is. Hoe vet is dat? Ondanks dat wij ons nu nog focussen op Twilight Masquerade die deze week uit komt. Blijft het toch een vet idee dat er alweer een volgende set is aangekondigd.

Leaks

Het duurt nog even voordat deze set uit komt, maar wij zetten alle leaks alvast voor je klaar. Let er wel op, het gaat hier om de Japanse pokemon kaarten. Omdat de Engelse nog nergens verschenen zijn, maar deze komen uiteindelijk wel in de Engelse set.

Wat komt er in deze set uit:

  • Meer dan 95 pokemon kaarten.
  • 3 ACE SPEC trainer kaarten
  • 5 Pokemon EX en één Tera EX kaarten
  • 15 art rares
  • 10 zeldzame Pokemon kaarten zoals Full arts
  • 5 Special illustration rares (SARs) kaarten
  • 5 gouden kaarten

Toe nu toe is enkel nog de Greninja SAR uitgelekt, dit gaat een speciale promo worden die er erg mooi uit ziet. Bekijk de kaart hieronder.

Greninja SAR

Producten van deze set

Het gaat hier om een speciale holiday Pokemon set, dat betekend dat er: Pokemon elite trainer boxenPokemon boxen en Pokemon boosters in zitten. Er zitten dus geen Pokemon booster boxen in deze set. Hieronder laten wij zien hoe de producten eruit zien:

Pokemon TCG SV6.5 Shrouded Fable Elite Trainer box Pokemart

Elite trainer box

Pokémon TCG SV6.5 Shrouded Fable Booster Bundle Pokemart

Booster Bundle

Pokémon TCG SV6.5 Tripack Pecharunt Pokémart

3-pack blister

Pokemon TCG SV6.5 Special Illustration Collection Greninja Ex Pokemart

Greninja EX Pokemon Box

Pokemon TCG SV6.5 Shrouded Fable Mini-tin Artset (5) Pokemart

Mini tins

Pokémon TCG SV6.5 Shrouded Fable Kingambit Illustration Collection Pokemart

Kingambit box

Waar kan ik deze serie bestellen?

Alle producten van deze nieuwe set zijn zowel te kopen op www.pokemart.nl als www.pokemart.be. Dit zijn namelijk onze webshops en als je naar de reviews kijkt zie je dat wij erg goed score. Let er alleen wel op, dat het hier gaat om een pre-order. De producten krijg je dus pas in mei 2024.

Wat vinden wij van Shrouded Fable?

De designs van de producten zien er erg fel uit. Het spreekt ons direct aan, en het lijkt erop dat dit een veel belovende set gaat worden. Wat we precies kunnen gaan verwachten is nog niet helemaal duidelijk, omdat er momenteel op het moment van schrijven nog weinig leaks te vinden zijn. Wel is de hele dikke Greninja EX SAR promo al bekend gemaakt en die ziet er super mooi uit. Alleen door die promo kaart krijgen wij al zin in alle andere leaks van deze set. Er komen namelijk nog 5 SAR kaarten en 5 gold cards uit in de set, maar die moeten dus nog bekend gemaakt worden. Hopelijk hebben jullie net zo veel zin in deze set als wij hebben!

Een aantal video´s over deze set

Tot nu toe is er nog niet heel veel bekend over deze set, maar toch hebben wij wat video´s gevonden die zeker de moeite waard zijn om te bekijken check ze hieronder.

 

 

 

Hopelijk waren het interessante video´s voor jullie om te bekijken wij vonden ze wel de moeite waard!

Afsluiting Shrouded Fable

Wij hopen jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd over de aller nieuwste Pokemon set! De release datum is dus 2 augustus 2024, dat zijn nog een hoop nachtjes slapen. Maar voor je het weet is deze set alweer uitgebracht, wat gaat de tijd soms toch snel. Het ziet eruit als een veel belovende set en wij zijn nu erg benieuwd hoe de leaks gaan zijn. Zodra er meer leaks tevoorschijn komen zullen wij deze blog nog eens updaten en alle leaks voor jullie op een rijtje zetten! Mocht jij nou nooit meer informatie of nieuwtjes willen missen? Vergeet dan zeker niet om al onze social media kanalen te volgen. Tot de volgende blog.

 

Deel dit bericht