10 meest zeldzame kaarten uit Vivid Voltage

Sword & Shiel - Vivid voltage booster box

10 meest zeldzame kaarten uit Vivid Voltage

De meest zeldzame Pokemon kaarten uit Vivid Voltage

Inmiddels zijn we al aangekomen bij het Pokemon Scarlet & Violet tijdperk, maar wij duiken speciaal voor jullie terug naar alle Pokemon Sword & Shield reeksen. Per reeks gaan wij namelijk de top 10 meest zeldzame Pokemon kaarten uitbrengen. Zodat iedereen gemakkelijk een overzicht krijgt wat nu de zeldzaamste en duurste kaarten zijn per reeks. Vandaag gaan wij de derde serie van de SWSH lijn behandelen en dat is namelijk de Pokemon Vivid Voltage set. Erg handig als jij opzoek bent naar zeldzame Pokemon kaarten of toevallig booster packs aan het openen bent van deze reeks. Wij gaan hieronder de top 10 meest zeldzame Pokemon kaarten uit Vivid Voltage neerzetten! Een leuk feitje, dit is een Pikachu set.  Deze set kwam op 13 november 2020 uit, de Japanse variant verscheen iets eerder op 18 september 2020. De Engelse set heeft De Engelse set heeft 203 Pokemon kaarten en de Japanse bestaat uit 121 kaarten. De Japanse variant heet: Amazing Volt Tackle en is een normale set. Het vreemde is dat de Japanse set veel meer kaarten bevat dan de Engelse.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=8lqVPCJBsJk

1) Pikachu VMAX 188/185

Pikachu VMAX 188/185

2) Pokemon Center Lady 185/185

Pokemon Center Lady 185/185

3) Pikachu V 170/185

Pikachu V 170/185

4) Togekiss VMAX 191/185

Togekiss VMAX 191/185

5) Nessa 196/185

Nessa 196/185

6) Aegislash VMAX 190/185

Aegislash VMAX 190/185

7) Galarian Darmanitan VMAX 187/185

Galarian Darmanitan VMAX 187/185

8) Nessa 183/185

Nessa 183/185

9) Bea 180/185

Bea 180/185

10) Orbeetle VMAX 186/185

Orbeetle VMAX 186/185

Pokemon Vivid Voltage producten kopen

Mocht jij nu op zoek zijn naar Vivid Voltage Pokemon kaarten of sealed artikelen? Dan heb jij geluk want wij verkopen ze op www.pokemart.be en www.pokemart.nl. Bekijk dus zeker eens onze webshop, daar is een speciale categorie aangemaakt met alleen maar Vivid Voltage producten. Het gaat hier om een normale set, waardoor deze zowel Pokemon elite trainer boxen als Pokemon booster boxen heeft. Natuurlijk zijn er ook losse Pokemon booster packs, blisters, tins pokemon boxen en meer! Let er wel op, deze set is al meer dan 4 jaar oud het kan dus zijn dat bepaalde producten gestegen zijn in prijs of inmiddels al uitverkocht zijn.

Wat vinden wij van deze lijst?

Het is een vrij beperkte lijst, dat komt omdat The Pokemon Company een rustige start maakte in het Sword & Shield tijdperk. Dit is de vijfde set die uit kwam van deze generatie en er waren toen nog geen alternate arts of trainer gallery kaarten. Dat maakt de set vrij beperkt, ook zit er maar 1 chase card in namelijk de Rainbow Pikachu VMAX. Gelukkig zijn er nog wel wat leuke gold cards, rainbow kaarten en trainers. En vergeet natuurlijk de normale full arts niet, maar daarmee is ook alles gezegd. En het blijft een Pikachu set, met zowel de Pikachu afgebeeld op de booster box als op een van de booster packs. Het spreekt dan ook voor zich dat de Pikachu op de 1e plek staat van deze set.

Wat is onze toekomst voorspelling voor deze kaarten?

Over het algemeen gaan Pokemon kaarten en sets altijd wel omhoog met de tijd. Maar de sealed producten zijn veel harder gestegen dan de losse single hits van deze set. De toekomst ziet er dus niet heel rooskleurig uit, ja wij verwachten wel dat het toe zal nemen in waarde. Zoals bijna alles doet in de Pokemonwereld. Het voordeel is dat het een Pikachu thema set is, dat is nu eenmaal een van de populairste Pokemon die er bestaan. Check daarom ook onze andere Pokemon blogs, want wij hebben van elke set een top-1o duurste pokemon kaarten gemaakt!

Booster pack opening

 

 

 

 

Afsluiting

Wij hopen dat jullie genoten hebben van onze top-10 zeldzame kaarten uit Vivid Voltage. Bekijk ook zeker onze andere artikelen daarin staan de andere sets ook uitgelicht met een top-10 zeldzaamste en duurste kaarten. Dit doen wij om jullie een beter overzicht te geven en de belangrijkste en mooiste kaarten beter in beeld te krijgen. Vergeet ook zeker niet onze social media kanalen te volgen! Zo mis jij namelijk nooit meer een nieuwe set, nieuwe producten, informatie of een giveaway! Tot het volgende artikel.

Deel dit bericht