Pokémon Scarlet en Violet trailer

Pokémon Scarlet en Violet

Pokémon Scarlet en Violet trailer

Pokémon Scarlet en Violet trailer

We komen steeds dichterbij 2023 en dat betekend ook dat de nieuwe Pokémon generatie voor de deur staat! Deze nieuwe generatie 9 gaat namelijk Pokémon Scarlet en Violet heten. The Pokemon Company heeft weer een nieuwe trailer gelanceerd en deze is wat langer en verschaft ons veel meer informatie. In deze blog gaan wij dus dieper in op deze trailer en alles omtrent de nieuwste Pokémon generatie Scarlet en Violet!

Wat zit er allemaal in deze nieuwe trailer?

In deze nieuwe trailer zitten een hoop nieuwe functies die te zien zijn. Onder andere de nieuwe evolutie van Girafarig. De trailer duurt maar liefst 14 minuten, dat is dus erg veel kijk plezier! Er word meer informatie gegeven over Terastal, Girafarig krijgt een nieuwe evolutie genaamd Farigiraf, we krijgen te zien hoe TM’s werken en krijgen we te zien dat je vanaf nu ook je trainer kunt customisen. En als klapper op de vuurpijl laten ze nog een aantal gyms zien uit het spel. Een van de stadjes zal Artazon heten, hier krijgen we de gym van te zien en zien we ook gelijk dat je Sunflora’s moet zoeken voordat je tegen de gymleader kunt vechten. Wat uniek is aan dit spel, je kan nu zelf bepalen in welke volgorde jij de gyms verslaat. Zo heb jij de keuze in welke stadjes je wilt zijn en wat jij allemaal als eerste wilt ontdekken!

De Pokémon Scarlet en Violet trailer

We hebben jullie nu lang genoeg in spanning gelaten, hieronder is de trailer waar wij het over hadden:

Wat zijn Terastal battles?

Hier boven benoemde wij dat er meer informatie gegeven wordt over Terastal, maar wat is dat dan precies? Terastal Battles is de opvolging van Raid Battles in de Pokémon Sword & Shield series. Je moet hier namelijk samen vechten met een groep trainers om een super sterke Pokémon te kunnen verslaan. Deze sterke Pokémon hebben ook nog eens een bepaald type, het is dus handig om types te gebruiken die hier sterk tegen zijn. In de trailer is te zien hoe een Chansey met Ghost type aangevallen wordt. Een erg leuke nieuwe optie dus!

Wanneer komt Pokémon Scarlet en Violet uit?

Deze games zullen op 18 november 2022 verschijnen in Nederland op de Nintendo Switch. Het zal plaats vinden in de Paldea regio, die in het echte leven gebaseerd is op Spanje. Het spel is ontwikkeld door Gamefreak en Nintendo.

Kan ik dit ook kopen bij Pokemart.nl?

Helaas verkopen wij momenteel nog geen Nintendo games. Maar wij hebben wel goed nieuws voor jullie. Zodra de Pokémon reeksen een trading card game set krijgen verkopen wij deze series natuurlijk wel. Wij brengen altijd elke Pokémon serie uit die er bestaat in de TCG vorm. Dus je kunt ons regelmatig bezoeken in 2023 om de nieuwste Pokémon series te score in pre-orders. Wij verkopen namelijk, booster boxen, booster packs, elite trainer boxen en nog veel meer. Bekijk voor ons gehele assortiment onze Pokémonshop.

Deel dit bericht