Pokemart.nl de Pokemonwinkel van Nederland

Pokemart.nl de Pokemonwinkel van Nederland

Pokemart.nl de Pokemonwinkel van Nederland

In deze blog gaan wij het hebben over www.pokemart.nl, de beste Pokémonwinkel van Nederland. Waarom zijn hun de beste Pokemonwinkel? Wat doen zij anders dan andere winkels? Hoe komen zij aan zo veel tevreden klanten? Hoe kan het dat zij zulke scherpe prijzen hanteren? En nog veel meer. In deze blog gaan wij jullie alles vertellen over waarom Pokemart.nl zo goed is!

Waarom is Pokemart.nl de beste Pokemonwinkel?

Een vraag die een vrij lang antwoord vereist. We sommen daarom alle aspecten op en daarna zal je het inzien. Het is namelijk niet zo maar dat wij de beste shop zijn uit al de 100e shops die er bestaan.

Pokemart.nl trustpilot

Om te beginnen is er een enorm trackrecord op Trustpilot van tevreden klanten. Er zijn namelijk 638 reviews gegeven en daaruit scoort de shop een 4.8/5. Het kan dus enkel 0.2 score hoger dan de maximale score die te behalen valt. Kortom, dat betekend dus dat er meer dan 600 tevreden klanten een review hebben gegeven. Welke shop kan zulke cijfers overleggen? Ik denk niet veel.

We gaan verder, daarnaast het verzenden. Heb jij wel eens Pokémon kaarten besteld op Pokemart.nl? De levering is zo snel, dat verwacht je gewoon niet. Onlangs besloten wij om het zelf te testen en het was abnormaal snel. We hadden op dinsdag wat Pokémon boxen besteld en op woensdag al in huis. En dat was nog niet alles, er zaten ook nog freebies (gratis producten) bij. Wauw, wat was dat een fantastisch gevoel en alles was netjes verpakt waardoor niets beschadigd was.

Wat doen ze anders dan andere Pokemonwinkels in Nederland?

Om te beginnen verzenden ze extreem snel. We hebben allemaal wel eens online bij een shop wat items besteld en weken moeten wachten. Dat vind ik echt niet normaal, dat probleem heb je gelukkig niet bij Pokemart.nl. Daarnaast zijn er ook veel shops die items los in een doos stoppen. Hier nemen ze even de tijd en pakken ze alles netjes in zodat het niet kan beschadigen tijdens het verzenden. Verder hebben ze ook Franse en Duitse producten, zodat ze door heel Europa klanten kunnen bedienen die andere talen sparen. Dat is toch super? Dat zien we ook bijna nooit. Verder doen ze ook regelmatig leuke giveaways op social media, het gaat dus niet alleen maar om geld verdienen maar ook een community van service voorzien.

Hoe kan het dat ze zulke scherpen prijzen hanteren?

Dankzij een hele slimme tactiek is het voor Pokemart mogelijk om goedkoper te zijn dan de meeste shops. Om te beginnen kopen ze extreem groot in, dit gaat vaak over vrachtwagens vol met pallets hoog opgestapeld. Je moet dus denken aan een groot magazijn helemaal vol met Pokémon producten, doordat zij zo groot inkopen kunnen ze het voordeliger kopen dan concurrenten. Omdat ze het niet alleen voor het geld doen, zijn ze bereid om niet de hoofdprijs te verlangen van hun klanten en zo blijft het dus voor iedereen leuk. Het is echt super, dat ze niet zoals bijna alle concurrenten alleen aan het geld denken, maar ook aan de verzamelaars en daarom dus zelf marge inleveren om het voor ons (de verzamelaars) goedkoper online te zetten. Het is zelfs zo vet dat zij een speciale pagina hebben met alle huidige aanbiedingen. De pagina Pokémon aanbiedingen is hier namelijk speciaal voor bedoeld.

Wanneer is deze Pokemonwinkel begonnen?

Het gekste aan heel dit verhaal is dat ze niet al meer dan 5 jaar bestaan. Ze zijn namelijk opgericht in oktober 2020. Dat is nog niet eens 2 jaar oud. Maar alsnog zijn ze zo snel uitgegroeid tot de top van de markt. Dit komt dus door veel factoren samen waaronder:
– Goede service verlenen
– Snelle verzending
– Goed inpakken
– Scherpe prijzen hanteren
– Leuke acties doen voor de community
– Snel reageren op vragen
– Veel informatie over Pokémon kaarten op hun website te vinden in vorm van blogs
– En natuurlijk een super vriendelijke eigenaar

Afsluiting

Wij zijn super blij met de opkomst van Pokemart.nl en kopen hier altijd met veel plezier. Het gehele plaatje klopt en het is echt een aanrader voor iedereen die wel eens Pokémon producten koopt. Hopelijk ervaren jullie net zo veel plezier met het shoppen als wij doen bij deze winkel. Kortom: nu weet iedereen welke Pokemonwinkel de beste is van Nederland.

Vergeet niet hun Instagram, Tiktok en Facebook te volgen om niets te missen van de nieuwste aanbiedingen en giveaways.

Deel dit bericht