Sword & Shield Pokemon kaarten stijgen

pokemon evolving skies booster box

Sword & Shield Pokemon kaarten stijgen

Sword & Shield Pokemon kaarten stijgen

Er gebeurt momenteel er veel in de Pokemon wereld. Waar we aan het begin van de zomer van 2023 nog een explosieve groei zagen in de Japanse Pokemon kaarten. Lijkt het er nu sterk op dat de Pokemon Sword & Shield sets en de alternate arts ervan in een explosieve groei zijn gekomen. Waar begin 2024 de Pokemon booster boxen van Evolving Skies, Lost Origin, Astral Radiance, Fusion Strike en Chilling Reign nog een stuk lager waren in prijs. Zijn de meeste van deze boxen nu al met 50% of meer gestegen in 2024. Dat is een extreme groei die niet vaak voor komt binnen zo´n korte tijd. Daarom gaan wij vandaag in deze Pokemon blog dieper duiken in alle prijzen en stijgingen van de Pokemonwereld in 2024.

Sword & Shield Pokemon kaarten kopen bij Pokemart

Goed nieuws voor alle Pokemon fans, het is nog niet te laat voor jullie om in te stappen op deze Pokemon trein. Wij van www.pokemart.nl hebben namelijk nog voldoende Pokemon producten voor jullie klaar liggen. We nemen jullie even mee per set die de afgelopen tijden zijn gestegen. Het zal hier om de volgende sets gaan: Evolving Skies, Fusion Strike, Lost Origin, Astral Radience, Chilling Reign en Silver Tempest. Dit zijn namelijk alle Pokemon Sword & Shield kaarten die stijgen op dit moment in 2024.

Bron Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=rswhqop24c8

Pokemon Evolving Skies

Dit is de meest gewilde en duurste set geworden van het Pokemon Sword & Shield tijdperk. Wie had dat ooit gedacht in 2021 toen de set uit kwam en de booster boxen maar 115 euro per stuk waren? Begin 2024 gingen de booster boxen voor rond de 400 euro per stuk. Inmiddels zijn ze eind april 2024 al gestegen naar 600 euro per booster box. Dat komt natuurlijk omdat ze steeds lastiger te krijgen zijn en hier de meest dure alternate art in zit namelijk de Umbreon VMAX (Moonbreon).

Pokemon Fusion Strike

De timing van de release was erg onhandig, het was een jaar met veel dikke Pokemon sets en daarnaast was de Pokemon Celebrations net uitgebracht. Dit was de 25e verjaardagsset die alle aandacht opeiste. Maar ondanks dat, er zaten wel super vette alternate art Pokemon kaarten in Fusion strike zoals de Gengar VMAX, Espeon VMAX en Mew VMAX. Waar de boosterboxen begin 2024 nog maar 130/140 euro waard waren, zijn deze nu eind april al verkocht voor 240/260 euro per box. Dat is een flinke stijging en wij zien die nog wel door stijgen.

Lost Origin

Een van de laatste Pokemon Sword & Shield sets die uit kwam in 2022, het voelt alweer als een hele tijd geleden. Maar wat zit er toch een dikke Giratina Alt Art in deze set. Dat is de tweede duurste kaart van de gehele generatie. In 2024 waren de boxen nog niet duur, ze begonnen rond de 120 a 130 euro per box. Maar inmiddels gaan ze richting de 180 a 200 euro per booster box. Dat is dus een flinke stijging in een paar maandjes tijd, maar hoe kan het ook anders.

Chilling Reign

Een set uit 2021, dat is alweer een hele tijd geleden. Maar wel met super leuke alt artjes erin zoals de Blaziken VMAX, Moltres V, Articuno V en Zapdos V. Inmiddels is deze set ook flink aan het stijgen, hij begon in 2024 rond de 150 a 160 euro per box. Dit is inmiddels 200 a 240 euro per box geworden.

Astral Radiance

Een set waar niet iedereen fan van is, maar inmiddels ook alweer een tijdje op de markt. Hier zit de super dikke Machamp V alternate art in. Deze boxen kwamen 2024 binnen rond de 115 euro per box. Inmiddels zijn ze 180 a 200 euro per box, dat is dus een flinke stijging in prijs.

Silver Tempest

De enige set uit deze lijst die nog geen prijs explosie heeft meegemaakt in 2024. Maar vergeet niet dat hier wel de super dikke Lugia V alternate art in zit en dus is deze set zeker een aanrader om in te slaan. Wij geven natuurlijk geen financieel advies, maar deze boxen zijn momenteel rond de 130 a 140 euro wat ze al het hele jaar zijn. Check snel onze winkel om ze aan te schaffen! Wij hebben er namelijk nog een aantal te koop staan.

Wat vinden wij hiervan?

Het was wachten op alle stijgingen en het op raken van de Sword & Shield boosters en booster boxen. Maar dat het zo snel zou gaan en dat ineens uit het niets hadden wij ook niet kunnen verwachten. Het kwam uit het niets en nu is het de vraag waar gaat het ophouden? Het is natuurlijk mooi om te zien dat je geduld beloond wordt en dat er weer veel leven in de Pokemon wereld is.

Afsluiting Sword & Shield Pokemon kaarten stijgen

Hopelijk hebben wij jullie zo een beter zicht gegeven op het stijgen van de Pokemon Sword & Shield kaarten. Er zijn namelijk een aantal sets die flink aan het stijgen zijn, deze hebben wij voor jullie stuk voor stuk uitgelicht. Wil jij nou nooit een Pokemon kaarten deal missen? Check dan onze Pokemon aanbiedingen. Vergeet ook niet onze social media kanalen te volgen, daar delen wij altijd de laatste producten, nieuwtjes en giveaways. Tot de volgende blog.

Deel dit bericht