De nieuwste Japanse Pokemon kaarten set Clay Burst

Pokemon Clay Burst

De nieuwste Japanse Pokemon kaarten set Clay Burst

De nieuwste Japanse Pokemon kaarten set Clay Burst

Er is weer een nieuwe Japanse Pokemon kaarten set uitgebracht. Het gaat hier om de set pokemon Clay Burst,
dit is namelijk een hele speciale set. Er zit een super duur kaartje in, een speciale Japanse secret rare trainer kaartje.
Van een vrouwelijke trainer, we merkte het bij de vorige Japanse set al met Miriam. Deze was toen direct 500 euro waard, maar nu overtreft deze set dat nog eens dik. De nieuwste vrouwelijke trainer parel is namelijk 1500 waard sinds de set uit kwam. Het gaat hier om de speciale Iono trainerkaart. Maar goed, deze set bestaat natuurlijk uit meer dan alleen dit kaartje. In deze Pokemon blog duiken wij voor jullie dieper in deze set. Wij geven onder andere de setlist prijs, wanneer de set uit kwam waar je deze kan kopen en wat nou precies de duurste kaart is. Lees dus snel verder!

Pokemon Clay Burst speciale hits

Wij hebben speciaal voor jullie een setlist gemaakt van deze Pokemon reeks. Hier staan wel enkel de hits in, vanaf AR omdat de lijst zo een stuk specialer is. De beste hits komen er zo perfect in uit, bekijk de lijst hieronder:

#72 – Heracross

#73 – Fletchinder

#74 – Raichu

#75 – Sandygast

#76 – Tinkatink

#77 – Tinkatuff

#78 – Nacli

#79 – Tyranitar

#80 – Grafaiai

#81 – Maushold

#82 – Flamigo

#83 – Farigiraf

#84 – Forretress ex

#85 – Chi-Yu ex

#86 – Bellibolt ex

#87 – Tinkaton ex

#88 – Ting-Lu ex

#89 – Noivern ex

#90 – Saguaro

#91 – Iono

#92 – Chi-Yu ex

#93 – Tinkaton ex

#94 – Ting-Lu ex

#95 – Saguaro

#96 – Iono

#97 – Ting-Lu ex

#98 – Superior Energy Retrieval

Wanneer kwam deze set uit?

De set Pokemon Clay Burst kwam uit op 14 april in 2023. Deze kwam als eerste uit in Japan, daarna is deze ook verzonden naar alle landen over de gehele wereld. De Japanse Pokemon kaarten worden namelijk enkel en alleen in Japan gemaakt. Daar hebben zij speciale fabrieken voor en hun kwaliteitscontrole is volgens veel collectors ook een stuk beter. Bij de Engelse pokemonkaartjes heb je nog regelmatig een foutje (error) of slechte centering. Bij de Japanse kom je dit veel minder tegen.

Wat is de duurste kaart uit Pokemon Clay Burst?

De speciale SAR Iono 096/071. Dit is namelijk de aller duurste Pokemon kaarten in tijden die is uitgebracht. Hij was vanaf de release al gelijk 1500 euro, en is momenteel nog steeds boven de 1000 euro aan waarde. Dat is bizar, als je je bedenkt dat dit een moderne Pokemon kaart is uit 2023. Dat komt niet vaak voor, de voorgaande duurdere kaartjes waren vaak 100 a 500 euro max. Maar dit is een heel ander niveau, waar de hype van de Japanse trainer vrouwtjes precies vandaan komt is nog vrij onbekend. Maar de hype is inmiddels ook ingeslagen in Europa, want wij als Europese collectors zijn ook steeds meer Japanse pokemon kaarten gaan sparen.

Waar kan ik deze set kopen?

www.pokemart.be is een van de grootste Pokemonwinkels van België. Wij bereiden ons assortiment van trading card games steeds verder uit en bieden inmiddels ook verschillende soorten TCG aan. Momenteel zijn wij ons Japanse Pokemon kaarten assortiment ook flink aan het uitbreiden. Momenteel zijn wij helaas sold out op deze set, maar bekijk de website zeker nog eens in de toekomst wie weet hebben wij de Pokemon booster boxen of Pokemon boosters dan weer beschikbaar!

Afsluiting

Het is echt een geweldige set en zeker een aanrader om de set te gaan sparen. Het nadeel eraan is dus wel dat er een heel erg duur kaartje in de set zit. Wat wij zelfs deden was een aantal booster boxen openen, in de hoop op dat kaartje. Zodat het compleet maken van de set een stuk leuker en makkelijker zou gaan. Tot nu toe is het ons nog niet gelukt, hopelijk bij de volgende levering van deze boxen dat het wel lukt. De Japanse Pokemon kaarten blijven toch iets speciaals hebben, en ze stellen ons nooit teleur. Hopelijk hebben jullie wat meer geleerd over de set Clay Burst. Tot de volgende Pokemon blog!

Deel dit bericht