GRATIS VERZENDING VANAF € 200

Wij zorgen ervoor dat je zending veilig aankomt, mocht het mislopen is deze 100% verzekerd.

ALLEEN ORIGINELEN

Bij Pokemart kan je enkel originele Pokemon kaarten kopen

MEERDERE BETAALMETHODEN

Wij hebben meerdere betaalmethodes die geaccepteerd worden. Dus het is heel makkelijk voor elke klant om te betalen.

             
 • One Piece OP-07 500 Years in the Future Booster Display Pokemart
  ,

  One Piece OP-07: 500 Years in the Future

   129,95
 • One piece Memorial Collection EB-01 Booster display pokemartOne piece Memorial Collection EB-01 Booster display pokemart
  , , ,

  One Piece Memorial Collection EB-01

   119,95
 • -15%
  Pokémon TCG- Grafaiai Ex box - Pokémart.be
  ,

  Pokémon TCG : Grafaiai Ex Box

  Oorspronkelijke prijs was: € 25,99.Huidige prijs is: € 21,99.
 • Pokémon Paldean Fates USA Tin 5 Packs bundel pokemart
  , ,

  Pokémon Paldean Fates USA Tin 5 Packs bundel

   89,99
 • Pokemon Scarlet & Violet High Class Pack Shiny Treasure ex Box JP pokemart
  , ,

  Pokemon Shiny Treasure EX Booster Box – Japans [JP] 

   89,95
 • Pokemon Charizard ex Premium Collection Pokemart.bePokemon Charizard ex Premium Collection 2 Pokemart.be
  , ,

  Pokemon Charizard EX Premium Collection – ENGLISH

   52,99
 • -42%
  Pokemon Obsidian Flames Sleeved Booster pokemart
  , , , ,

  Pokemon Obsidian Flames Sleeved Booster

  Oorspronkelijke prijs was: € 5,99.Huidige prijs is: € 3,49.
 • Uitverkocht
  Pokemon TCG Latios Latias 2-Pack Blisters Evolving Skies & Chilling Reign Pokemart
  , , , ,

  Pokemon TCG Latios / Latias 2-Pack Blister

 • -13%
  Pokémon Holiday Calendar 2023 Pokemart.bePokémon Holiday Calendar 2023 Pokemart.be front
  , ,

  Pokémon Holiday Calendar 2023 ENG

  Oorspronkelijke prijs was: € 54,95.Huidige prijs is: € 47,90.
 • -12%
  Pokémon Annihilape EX Box Pokemart.be
  , , , , ,

  Pokémon Annihilape Ex Box

  Oorspronkelijke prijs was: € 25,99.Huidige prijs is: € 22,99.
 • Uitverkocht
  Pokemon TCG Galar Pals mini tins display Pokemart.bePokemon tcg sword & shield galar pals mini tin Grookey pokemart
  , , , , ,

  Pokemon Galar pals Mini tins display

   140,00
 • -42%
  Pokémon Scarlet & Violet Sleeved Booster Pack

  Pokémon Scarlet & Violet Sleeved Booster Pack

  Oorspronkelijke prijs was: € 5,99.Huidige prijs is: € 3,49.
 • ,

  One Piece English verion 1st anniversary Set

   129,95
 • , , ,

  Dragon Ball Card Game – Fusion World 02: Blazing Aura

   119,99
 • ,

  Disney Lorcana: Playmat Rapunzel

   21,99
 • Mystery Box XL

   1.000,00
 • VIP Mystery Box

   500,00
 • Mystery Box Groot

   250,00
 • Mystery Box Medium

   100,00
 • Mystery Box Klein

   50,00
 • ,

  Funko! Pop! Animation! Tonytony Chopper 99

   15,99
 • ,

  Funko! Pop! Animation! Portgas. D. ACE 100

   15,99
 • ,

  Funko! Pop! Animation! Big Mom With Homies 1272

   26,99
 • ,

  Funko! Pop! Animation! Luffytaro 921

   15,99

Hoogst gewaardeerde producten

Best verkopende producten

Pokemart.nl de Pokémonwinkel van Nederland voor al je Pokémon kaarten

Ben jij op zoek naar echte Pokémon kaarten? Dan zit jij bij Pokemart.nl aan het juiste adres! Wij hebben een heel uitgebreid aanbod aan Pokémon producten. Denk dan aan Losse Pokémon kaarten, graded Pokémon kaarten zoals PSA slabs, Beckett slabs en CGC slabs. Maar ook sealed producten zoals booster boxen, losse booster packs, elite trainer boxen, chesten, tins, theme decks, blisters, Pokémon boxen, ultra premium collection boxen en battle decks. Verder score wij een hoge score op Google en Trustpilot in tevredenheid van de klanten en zijn onze prijzen ook erg netjes. We pakken altijd alles netjes in en verzenden het snel. Dus ben jij nog op zoek naar kaarten of producten? Check dan snel ons gehele aanbod in de shop!

Goedkope Pokémon kaarten kopen

Of jij nu op zoek bent naar losse Pokémon kaarten of PSA Pokémon kaarten, wij hebben het allemaal. Naast de PSA slabs hebben wij ook nog Beckett kaarten en CGC graded kaarten. Of wil jij liever zelf de kaarten pullen uit de boosters? Dan hebben wij daar ook de oplossing voor in onze shop. Met de scherpe prijzen van Pokemart.nl zit je altijd goed bij ons.

Pokémon Booster Boxen

Een Pokémon booster box is een sealed box met 36 booster packs erin. Wij hebben deze meer dan voldoende in onze store van allerlei verschillende Pokémon reeksen. Het  voordeel aan een booster box is dat de prijs per booster erg goedkoop uitvalt als je het gaat uitrekenen. Ze zijn erg leuk om een avondje lekker te pullen of om te pullen voor een master set. Je kunt ze natuurlijk ook cadeau geven aan een Pokémon liefhebber of sealed bewaren. Want de prijzen stijgen over de jaren heen, bekijk maar eens de prijzen van de wat oudere Sun & Moon booster boxen of zelfs van nog oudere generaties. Die boxen zijn helaas niet meer betaalbaar voor iedereen. Wil jij meer weten over booster boxen? Check dan onze blog: Alles wat jij moet weten over een Pokémon Booster Box.

Pokémon Elite Trainer Boxen

De Pokémon Elite Trainer Box is letterlijk een box gevuld met Pokémon booster packs. Er zijn twee soorten elite trainer boxen, je hebt die van de normale sets en die van de holiday sets. Bij de normale sets zitten er 8 booster packs in en een pakje sleeves maar geen promo kaart. Bij die van de holiday set (een set zonder booster boxen) zitten er 10 booster packs in, een sealed promo kaart en sleeves. Dat is dus best een groot verschil, je kan op de achterkant van de box altijd bekijken wat er precies inzit. Let hier dus op als je er eentje gaat aanschaffen. Wij zetten voor jullie de Sword & Shield holiday set elite trainer boxen op een rijtje: Celebrations elite trainer box, Champion’s Path Elite Trainer box, Shining Fates Elite Trainer Box, Crown Zenith Elite Trainer Box, Pokémon GO Elite Trainer Box. Dit waren alle holiday sets van het Sword & Shield era. De afkorting voor een elite trainer box is ETB. Wanneer iemand dus het woordje ETB zegt, weet jij voortaan dat ze Elite Trainer Box bedoelen. Het zijn erg leuke boxen om te openen of om cadeau te geven aan iemand. Je kunt ze natuurlijk ook sealed laten als investering, of om later te openen! Bekijk ook onze blog hierover: Wat is een Pokémon Elite Trainer Box?

Pokémon boxen kopen

Ben jij op zoek naar Pokémon boxen? Ook wel de Collection Boxen genoemd, dan zit jij bij Pokemart.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan Pokémon collection boxen. Over het algemeen zijn dit boxen met 4 booster packs erin, en een paar promo kaarten. Meestal zit er ook een Jumbo kaart, pin of coin bij in de box. De kosten per Pokémon box zijn ongeveer €25 per stuk. Je hebt een hoop boxen die beter gevuld zijn, met bijvoorbeeld meer booster packs, meer promo kaarten of erg gewild zijn. Die boxen zijn dan wat duurder, maar er zijn ook boxen die weer wat goedkoper zijn. Wil jij meer weten over deze soort boxen? Check dan onze blog: Wat is een Pokémon box?

Pokémon tins

De Pokémon tins zijn erg leuke producten. Het is een blik met daarin een promo kaart en booster packs. Ideaal om zelf te openen of om aan iemand cadeau te geven. Wij hebben een blog geschreven om precies uit te leggen: Wat is een Pokémon tin? Bekijk zeker ook eens ons aanbod aan Pokémon tins, wij hebben er namelijk nog een hele hoop op voorraad!

Pokémon aanbiedingen

Ben jij op zoek naar de beste Pokémon aanbiedingen? Dan zit jij bij de Pokémon aanbiedingen categorie aan het juiste adres. Hier zetten wij namelijk regelmatig leuke Pokémon deals in. De producten zijn dan flink in de korting, dit kan soms voor een langere periode zijn maar soms ook voor een paar dagen. Neem nu afgelopen Black Friday, toen hadden wij super Pokémon Blackfriday deals voor al onze klanten. We hadden meerdere soorten elite trainer boxen voor maar €30 euro per stuk, die normaal al snel €45 per stuk zijn. Maar ook de booster boxen, losse boosters en collection boxen waren toen flink in de aanbieding. Bekijk deze pagina dus regelmatig om te zien of er nog leuke Pokémon koopjes te score zijn bij Pokemart.nl. Of sla de pagina op bij je favorieten, zeker een aanrader want er komen nog er veel leuke deals aan in de komende jaren!

Graded Pokémon kaarten kopen van PSA, Beckett en CGC

Op onze webshop zijn graded Pokémon kaarten te koop. Wij zenden namelijk regelmatig mooie kaarten op naar PSA, Beckett en CGC. Wanneer deze terug komen, plaatsen wij ze in de shop. De prijzen per slab verschillen enorm, dat is namelijk afhankelijk van het cijfer en hoe populair of speciaal een kaartje is. We zijn ermee bezig om kaarten van alle soorten prijzen te graden, zodat er altijd wel voor iedereen een leuk kaartje te koop is. Of je nu maar 25 euro te besteden hebt of 500 euro. De bedoeling is namelijk dat iedereen tevreden weg gaat! Bekijk regelmatig de graded kaarten pagina, want wij vullen deze vaak aan omdat onze submissions dan terug zijn gekomen van de grading bedrijven. Het graden van Pokémon kaarten heeft meerdere voordelen, omdat ze zo goed beschermd zijn en de kwaliteit is beoordeeld door een professioneel bedrijf. Het kopen van graded kaarten kan soms erg lastig zijn, want er is nergens echt een plek met super veel aanbod. Behalve op Ebay maar dan krijg je te maken met hoge verzendkosten en importkosten. Daarom hebben wij nu een speciale categorie op de webshop gezet, om hier een groot aanbod van graded Pokémon kaarten te plaatsen.

Wat zijn mijn Pokémon kaarten waard?

De vraag die bij elk persoon door zijn hoofd gaat wanneer je je oude Pokémon kaarten weer terug vind op bijvoorbeeld je zolder. Maar ook voor mensen die nieuw geïntroduceerd worden met Pokémon kaarten door wat pakjes te openen en een leuke pull eruit krijgen. Het is een heel proces om de waarde van je Pokémon kaarten vast te stellen en het is een vrije markt waar de regel vraag en aanbod de dienst uit maakt. Om even in het kort uit te leggen hoe jij de waarde van je Pokémon kaarten kunt berekenen. Stel eerst de conditie vast, hoe goed is de kaart bewaard? Heb jij er vroeger mee gespeeld? Dan is de conditie een stuk slechter dan wanneer jij de kaart 20 jaar lang in een sleeve en map bewaard hebt op zolder. Daarna ga je kijken op verkoopwebsites waarvoor de kaart in die conditie ongeveer verkocht werd. Op bijvoorbeeld Ebay, Pokémon Facebook groepen of Cardmarket. Dit moet je vervolgens voor elke kaart doen en zo krijg jij een idee wat je kaarten ongeveer waard zijn. Het blijft natuurlijk altijd de vraag wat iemand ervoor over heeft, door het vraag en aanbod gedeelte. De kaarten hebben ook nooit een vaste prijs, de waarde van je Pokémon kaarten kan namelijk stijgen of dalen. Om iedereen op weg te helpen hebben wij een handige pagina ontwikkeld namelijk de Cardchecker Pokémon kaarten waarde bekijken. Op de pagina van de Cardchecker kun je elke Pokémon kaart die bestaat opzoeken door de naam van de Pokémon in te vullen of door via de sets te zoeken. Wanneer jij een kaart aanklikt laten wij de gemiddelde prijs van de afgelopen 30 dagen zien. Hierdoor krijg je een redelijk beeld wat de kaart ongeveer waard is. Voer dus al je kaarten in op onze Cardchecker en kom er ongeveer achter wat jouw Pokémoncollectie waard is!

Promo Pokémon kaarten

De promo Pokémon kaarten zijn kaarten die The Pokémon Company speciaal uitbrengt als promo. Ze kunnen in een holiday Elite Trainer Box zitten, maar ook in de collection boxen. Heel af en toe komen er ook speciale promo kaarten uit, deze zijn dan enkel exclusief te verkrijgen bij een speciaal evenement of bij een specifieke winkel. Verder zitten er ook altijd pre-release promo kaarten in de pre-release kits. Wij hebben zo nu en dan ook leuke promo kaarten om weg te geven bij de bestellingen van onze klanten. Deze kun je dan aanvinken in je winkelmandje wanneer jij vanaf een bepaald bedrag items koopt. Wij geven het duidelijk aan wanneer er weer gratis Pokémon promo kaarten bij ons te verkrijgen zijn, momenteel zijn deze er niet. Dit laten wij dan weten via de nieuwsbrief, op de website zelf en op onze social media kanalen.

Is deze Pokemonwinkel betrouwbaar?

Ja, natuurlijk zijn wij betrouwbaar. Sterker nog, wij hebben al 652 reviews op Trustpilot en zij gaven ons een 4.8/5 gemiddeld! Wij score dus erg hoog en hebben altijd het beste voort met onze klanten. Ook zijn wij aangemeld bij Trustedshops hierdoor zijn wij voorzien van onafhankelijke kopers bescherming en is je aankoop direct beschermd. Daarnaast kan je ook op Google zoeken naar ‘Pokemart’ en dan zie je dat wij 199 reviews hebben met een gemiddelde score van 5/5. Wij kunnen dus aantonen dat wij betrouwbaar zijn en bestaan ook al sinds 2020. Ons doel is elke klant blij maken en als er vragen zijn of er gaat iets mis kun je altijd contact met ons opnemen.

Gratis Pokémon kaarten en sealed producten

Heb jij altijd al gratis Pokémon kaarten en sealed producten willen krijgen zoals booster boxen, elite trainer boxen of losse booster packs? Zorg er dan voor dat jij al onze social media kanalen volgt. Wij houden namelijk regelmatig giveaways, waarbij jij dus gratis producten of kaarten kunt winnen. Wij hebben al erg veel fans blij mogen maken met de voorgaande giveaways, neem dus een kijkje en volg ons op de volgende socials: FacebookInstagram, Tiktok, Twitch, Twitter en Pinterest.

Alle Sword & Shield reeksen

Wij krijgen regelmatig de vraag van welke Pokémon Sword & Shield reeksen wij producten verkopen. Daar is een heel simpel antwoord op, namelijk van allemaal. Wij hebben het geluk een erg grote Pokemonshop te zijn, waardoor wij elke set standaard inkopen zodat onze klanten deze kunnen bestellen. Hieronder zetten wij een lijst met alle Sword & Shield reeksen waarvan wij producten aanbieden. Het kan zijn dat sommige producten momenteel niet meer op voorraad zijn, kom dan later nog eens terug. Wij vullen namelijk regelmatig ons assortiment aan.

Crown Zenith
Silver Tempest
Lost Origin
Pokémon GO serie
Astral Radiance
Brilliant Stars
Fusion Strike
Celebrations (25e verjaardagsset)
Evolving Skies
Chilling Reign
Battle Styles
Shining Fates
Vivid Voltage
Champions Path
Darkness Ablaze
Rebel Clash
Sword & Shield Base set

Bekijk ook regelmatig onze Pokémon blogs om niets te missen over leaks, nieuwtjes, informatie en andere dingen over de sets en in het algemeen.

Wat zijn Pokémon kaarten?

Pokémon kaarten zijn letterlijk een stukje karton met daarop een afbeelding van een Pokémon. De aller eerste kaarten kwamen uit in 1996, de Japanse versie. In 1999 kwam voor het eerst de Engelse versie uit met de first edition Base set. Hierna volgde de Shadowless en Unlimited Base set, destijds was WOTC de maker van de kaarten. Later in 2003 nam The Pokémon Company het stokje over. Wat kun je allemaal doen met Pokémon kaarten? Je kunt hiermee een spel spelen namelijk de Pokémon trading card game. Dit kun je doen tegen je vrienden, of op officiële Pokémon TCG toernooien. Je moet dan een deck in elkaar zetten en zorgen dat jij kaarten overhoud aan het einde van het spel. Om het spel te kunnen spelen heb je ook energie en trainer kaarten nodig, die ook altijd in de booster packs zitten. Verder kun je er ook voor kiezen om Pokémon kaarten te verzamelen als verzamelaar. Dit kan door ze in een map te stoppen en elke set te sparen, of om random kaarten te sparen die jij leuk vind. Het belangrijkste in de wereld van Pokémon is dat je plezier hebt! Wil jij meer weten over Pokémon kaarten? Lees dan onze blog: Wat zijn Pokémon kaarten? 

Pokémon pre-orders

Een pre-order plaatsen is een product vooruit bestellen. Stel het is nu 1 januari 2023, en een product komt uit op 1 maart 2023. Dan kun jij die nu alvast bestellen in de ‘pre-order’. Je besteld dan dus een product dat nog moet uitkomen, deze krijg je dan geleverd op de release datum. Bij Pokemart.nl is het ook mogelijk om pre-orders te plaatsen, hier hebben wij zelfs een speciale categorie voor: Pokémon Pre-Order. Zorg er wel voor dat je je pre-orders op tijd plaatst, hoe langer jij wacht hoe meer kans er is dat dit product uitverkocht raakt. Dit komt omdat wij vaak van te voren al weten hoeveel stuks wij van een bepaald item geleverd gaan krijgen. Het kan soms voorkomen dat er een product dat al eerder uit is gebracht opnieuw in de pre-order verschijnt. Dit komt dan omdat The Pokémon Company opnieuw voorraad van dit product heeft vrij gegeven. Dit gebeurt zo nu en dan eens, maar niet al te vaak. Bekijk daarom regelmatig onze website en volg ons op social media. Zo mis jij nooit een pre-order van een populair product!

Andere Trading Card Games

Bij Pokemart.nl zijn meer trading card games te vinden dan alleen maar Pokémon. Bij ons kun je namelijk ook terecht voor de volgende kaarten:
Dragonball Z kaarten
Yu-Gi-Oh kaarten
One Piece kaarten
Topps voetbal kaarten
My Hero Academia kaarten
Nostalgix TCG

Het verschilt per kaartenspel wat wij aan te bieden hebben. Bij de ene zal het aanbod wat uitgebreider zijn als bij de ander. Wij doen ons best om steeds meer kaartspellen aan te bieden in onze webshop. Zo waren wij een van de aller eerste in Nederland met Once Piece TCG. Bekijk daarom regelmatig onze shop, wie weet staat er weer wat nieuws in.

Pokemon Mystery Boxen Kopen

Speciaal voor alle verzamelaars die van wat spanning houden hebben wij nu ook Pokemon Mystery Boxen toegevoegd aan ons assortiment. Je weet van te voren nooit wat je erin kan aantreffen, maar spannend is het zeker. Afhankelijk welke mystery box jij koopt vullen wij deze rijk met leuke Pokemon artikelen. Je hebt de keuze uit de volgende mystery boxen:

Je kan in deze boxen sealed pokemon producten verwachten, losse pokemon kaarten, graded pokemon kaarten, accessoires en nog veel meer! Ben jij benieuwd wat er in zit? Bestel dan snel jouw mystery box en ervaar het zelf!