Charizard Ultra Premium Collectie Box 2022

Charizard Ultra Premium Collectie Box 2022

Charizard Ultra Premium Collectie Box 2022

Charizard Ultra Premium Collectie Box 2022

De meeste gewilde Pokémon box van het moment is zojuist aangekondigd door The Pokémon Company! Het gaat hier namelijk om de Ultra Premium Collection Box Charizard 2022! We kennen allemaal nog de Celebrations Ultra Premium collection box. Wat was het toen een feest, ze waren binnen no-time uitverkocht. De prijzen stegen door het dak en de inhoud was fantastisch. Maar wat er nu gebeurt is, Pokémon heeft dus een nog mooiere box gemaakt. Met een Charizard look en maar liefst 3 Charizard Promo kaarten erin! Wauw, daar moeten wij jullie natuurlijk meer over vertellen in deze blog.

Wanneer komt de Charizard Ultra Premium box uit?

De release staat gepland voor 28 oktober 2022. Maar je weet hoe het er soms aan toe gaat in de Pokémonwereld, het kan vertragingen oplopen. Dit komt omdat ze het dan verzenden in gedeeltes. Wij hopen iedereen uit te leveren in de eerste wave, maar mocht dit niet het geval zijn. Dan hopelijk bij wave 2. Er komen in totaal 3 waves, dus we gaan het mee maken. De pre-orders gingen namelijk erg snel en wij willen al onze klanten een zo goed mogelijk service verlenen.

Hoe ziet deze box eruit?

De box ziet er echt fantastisch uit met zowel een Charizard buitenkant als binnenkant. De box zal weer dezelfde vorm krijgen als de vorige keer. Een grote box met daarin drie vakjes die je eruit kunt schuiven en een mooie gouden look van binnen. Hieronder laten we de afbeeldingen van de Charizard Ultra Premium box 2022 zien:

Charizard Ultra Premium Collectie Box 2022

De voorkant

Ultra Premium Collection box 2022 achterkant

achterkant

Ultra Premium Collection box 2022 binnenkant

binnenkant

Zoals je hierboven op de afbeeldingen kunt zien, gaat het een super mooie box worden! Die wil jij toch ook hebben in je collectie?

Wat zit er in de box?

De inhoud van de box is niet mis, er komen namelijk meerdere speciale Charizard promo kaarten in te zitten. Maar dat is nog niet alles, ook nog eens 16 Pokémon boosters en nog wat andere accessoires!

De inhoud:

 • 1 Speciale Charizard Promo VSTAR
 • 1 Speciale Charizard Promo VMAX
 • 1 Speciale Charizard Promo V
 • 16 Pokémon boosters
 • 1 handleiding
 • 1 spelboekje voor de regels
 • 1 speelmat
 • 1 pakje sleeves
 • 1 munt
 • 1 setje dobbelstenen
 • 1 vstar markers
 • 1 online tcg code kaartje

Hoe komen de Charizard promo’s eruit te zien?

Wij hebben heel erg goed nieuws voor jullie. Er zijn namelijk al wat leaks geweest, daardoor kunnen wij julie de promo’s alvast laten zien. Ze zien er echt fantastisch uit, het zijn namelijk alle drie alternate art kaarten. Bekijk ze hieronder zelf:

Charizard V SWSH260

Charizard V SWSH260

Charizard VMAX SWSH261

Charizard VSTAR SWSH262

Charizard VSTAR SWSH262

Het zijn drie super mooie alternate art Charizard Pokémon kaarten geworden! Wat vinden jullie ervan? Wij moeten deze zeker toevoegen aan onze eigen collectie!

Wat vinden wij van de Charizard Ultra Premium Collectie Box 2022?

Wij vinden het echt een super mooie box en de promo’s zijn ook om je vingers bij af te likken. Wat gaat dit een toffe box worden zeg, we kunnen niet wachten tot het eind oktober is. Hopelijk is het jullie ook gelukt om deze box te bestellen, zo niet probeer het dan alsnog ergens. Mocht het echt niet lukken kun je altijd de Charizard promo’s los kopen. Succes met de jacht op deze mooie box.

Deel dit bericht